SAVYBĖS
Visi gyvulininkystės ūkiai žino, kad vieni pagrindinių skirtumų tarp šviežio ir perpuvusio mėšlo yra kvapas ir konsistencija. Natūraliai mėšlas kompostuojasi nuo 6 iki 24 mėnesių.
Su FYM Booster šį procesą galime pagreitinti iki kelių savaičių. Paslaptis – pamaitinti bakterijas, atsakingas už mėšlo skaidymąsi. Su FYM Booster patenkantys mikro-makro elementai, mineralinės medžiagos, mitybiniai komponentai ir pH reguliatoriai pagreitina bakterijų vystymąsi, medžiagų skaidymosi procesus.
NAUDA
-
Greitas, natūralus mėšlo skaidymas
-
Purus, lengvai skleidžiamas mėšlas
-
Augalai geriau pasisavina mitybines medžiagas
-
Mažesnės gamybinės sąnaudos išvežant mėšlą
-
Mažiau blogo kvapo ir aplinkos teršimo
DOZAVIMAS
FYM BOOSTER išpilstytas 10 l bakeliais. Vienu bakeliu apdorojama 100 m3 mėšlo.