SAVYBĖS

Visi gyvulininkystės ūkiai žino, kad vieni pagrindinių skirtumų tarp šviežio ir perpuvusio mėšlo yra kvapas ir konsistencija. Natūraliai mėšlas kompostuojasi nuo 6 iki 24 mėnesių.

Su FYM Booster šį procesą galime pagreitinti iki kelių savaičių. Paslaptis – pamaitinti bakterijas, atsakingas už mėšlo skaidymąsi. Su FYM Booster patenkantys mikro-makro elementai, mineralinės medžiagos, mitybiniai komponentai ir pH reguliatoriai pagreitina bakterijų vystymąsi, medžiagų skaidymosi procesus.

NAUDA

  • Greitas, natūralus mėšlo skaidymas

  • Purus, lengvai skleidžiamas mėšlas

  • Augalai geriau pasisavina mitybines medžiagas

  • Mažesnės gamybinės sąnaudos išvežant mėšlą

  • Mažiau blogo kvapo ir aplinkos teršimo

DOZAVIMAS

FYM BOOSTER išpilstytas 10 l bakeliais. Vienu bakeliu apdorojama 100 m3 mėšlo.